Ansvarsfullt spelande

Hos Storspelare bryr vi oss om våra spelare. Vi är ett casino speciellt för dem som gillar att spela stort, och det är viktigt för oss att du är medveten om vilka risker spelandet medför, så att du inte gör av med mer tid eller pengar än du har tänkt dig.

Spel är en form av underhållning och vi uppmanar dig att söka hjälp om du någon gång ser tecken på att ditt spelande börjar få negativ påverkan på din ekonomi eller ditt privatliv.

Ansvarsfullt spelande ligger oss varmt om hjärtat och vi har tagit emot flera utmärkelser på området. Vi finns alltid här för att dela med oss av smarta tips och användbara verktyg som kan hjälpa dig att spela hållbart.

 

 

 

21370 sept responsible gaming 2019 keep it fun promo page

Så ser du till att det förblir kul

Håll koll på dina egna spelvanor och spela ansvarsfullt.

 

 


21370 sept responsible gaming 2019 limit my play promo page

Hur begränsar jag mitt spelande?

Vi erbjuder en rad verktyg för att hjälpa dig se till att du bara tillbringar så mycket tid och spenderar så mycket pengar som du har råd med. Kontakta vår vänliga support om du vill ha hjälp med att sätta gränser.

 

 

 


21370 sept responsible gaming 2019 take a-break promo page

Så gör du för att ta en paus

Om du upplever att ditt spelande börjar få negativ påverkan på din ekonomi eller ditt privatliv, och gränserna du sätter inte är tillräckliga för att du ska återta kontrollen över ditt spelande, så rekommenderar vi att du tar en paus och blockerar tillgången till ditt spelkonto under valfri period.

 

Om du väljer att ta en paus, så kan det även vara en bra idé att installera något av följande program för att blockera åtkomsten till spelsajter på din mobil eller dator.

 

 


21370 sept responsible gaming 2019 help and support promo page

Så får du hjälp och support

Vi finns alltid här för att hjälpa dig om du har frågor eller funderingar kring ansvarsfullt spelande. Hitta svaren på dina frågor i vårt hjälpcenter eller klicka dig vidare därifrån till vår kundtjänst, som även kan hjälpa dig att sätta olika typer av gränser och förklara hur de olika verktygen fungerar.

Om du misstänker att du själv eller en person i din omgivning har drabbats av spelproblem, så rekommenderar vi att du även vänder dig till någon av följande betrodda sajter för hjälp och råd.

 

 


01 underage hi rg DT (1)

Minderåriga spelare

Vi godkänner bara spelare som är över 18 år gamla och ber alltid om ytterligare ID och dokumentation om vi misstänker att minderåriga spelar hos oss. Vi ber dig att kontakta oss snarast om du är orolig för att en minderårig person använder vår sajt, så att vi kan vidta lämpliga åtgärder.

Du kan även minska risken för att minderåriga spelar i ditt hem med hjälp av föräldrakontroll, surffilter och olika typer av appar.