Förstå när det är dags att sluta

Från gång till gång kan det hända att spelande går från att vara roligt till att bli till ett problem. Här på Storspelare förstår vi att den här risken finns och det är vårt ansvar att se till att även du är medveten om den.

Vi är medlemmar av European Gaming & Betting Association (EGBA) och Remote Gambling Association (RGA) och vi är stolta över att vara stora förespråkare för ansvarsfullt spelande. Både EGBA och RGA arbetar efter en kodex som uppmuntrar säkert och ansvarsfullt spelande på nätet.

Alla våra agenter på kundsupporten är fullt tränade i att erbjuda hjälp och råd till alla som påverkas av spelande. Dessutom jobbar vi väldigt nära med Gambling Therapy som är en onlinetjänst som satts upp för att hjälpa dem som är påverkade av spelande. De erbjuder stödgrupper, en live-chat och rådgivning via e-post och allt är helt gratis.

Här på Storspelare tar vi din säkerhet och trygghet på största allvar. Vi har flera system för att skydda din identitet och för att hålla dig säker när du spelar. Som en del i arbetet med säkerheten kan du komma att bli ombedd att bekräfta din identitet samt att vi eventuellt kan komma att behöva göra en kreditcheck på dig – dessa båda rutiner är till för din säkerhet. Vi har även ett stort och viktigt ansvar när det kommer ansvarsfullt spelande. Vi har flera guider och verktyg för att hjälpa dig att spela ansvarsfullt i alla lägen.

Känner du på dig att du spelar för mycket?

Genomför vårt självtest

Det är viktigt att hålla koll på sina spelvanor, på det sättet kan du ta tag i problemet innan det hinner gå för långt. Vi har skapat ett test som ger dig några råd om huruvida du är i riskzonen eller inte. Testet är helt anonymt och dina svar kommer inte sparas. Klicka här för att genomföra testet.

Ställ in en insättningsgräns

Undersökningar visar att problem med spelande uppstår mer sällan om spelare själva, i förväg, bestämmer hur mycket pengar de kan spela för. Därför erbjuder vi insättningsgränser som efter att de blivit inställda inte kan överträdas. Du kan själv kontrollera gränserna som är antingen dagliga, vecko- eller månadsenliga och enkla att ändra. Klicka här för att ställa in en insättningsgräns.

Självuteslutning

Om du känner att du måste ta en paus från ditt spelande erbjuder vi även en självuteslutningstjänst. Välj mellan 24 timmar, 7 dagar och 6 månader - under den här perioden kommer du inte kunna spela med oss eller ens logga in på ditt konto. Klicka här för att komma till självuteslutningen.

Blockera betting-siter.

Du kan även helt blockera spel-siter från din dator. Ladda ner mjukvaran via länkarna här nedanför:

Ytterligare support på nätet

Om du känner att du behöver professionell hjälp, så finns det ett antal föreningar och välgörenhetsorganisationer som vi kan sätta dig i kontakt med:

Minderåriga spelare

På Storspelare måste du ha fyllt 18 år för att få öppna ett konto. För att förhindra minderåriga spelare måste alla som registrerar ett konto hos oss skicka in dokument som bekräftar deras ålder. Även om vi gör allt vi kan för att förhindra minderåriga spelare på vår hemsida tycker vi att det här arbetet fungerar bäst när vi samarbetar med föräldrar/förmyndare.

Om du är orolig över att någon minderårig använder våra tjänster, tveka då inte att höra av dig till oss är du snäll. Du kan även använda internetfilter för att minimera möjligheterna för minderåriga att komma åt spel-siter hemifrån:

Ytterligare information

Vi uppmuntrar dig att hålla dina kontouppgifter säkra och att se till att ingen annan använder ditt konto. För ytterligare information, vänligen se vår Säkerhetsinformation.

Om du vill ta ut ditt kontosaldo, även om ditt konto anpassats med något av våra verktyg för ansvarsfullt spelande så som självuteslutning, var då vänlig och kontakta vår kundsupport. För ytterligare information om betalningar, vänligen se sektion 4 i våra Regler och villkor.

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor gällande ansvarsfullt spelande.