Nya regler för din säkerhet

Från den 1 januari 2019 regleras den svenska spelmarknaden vilket innebär en del förändringar som alla spelare bör känna till. Här berättar vi om det viktigaste.

BankID

Vänligen kontrollera att ditt spelkonto är BankID-verifierat. Från och med den 28 december kommer det inte att gå att ta ut pengar från icke-verifierade konton.

Självavstängning

Du erbjuds flera alternativ för att snabbt och enkelt kunna stänga av dig själv från spel:

  • Från den sajt du spelar på enbart;
  • Från alla sajter inom Kindred-gruppen;
  • Från allt spelande i Sverige genom att bli registrerad som självavstängd spelare i spelmyndighetens nationella register.

Insättningsgräns

Den insättningsgräns du väljer kommer att delas mellan alla de konton du har hos våra sajter – utöver Storspelare också Unibet, Bingo.com, iGame och Maria Casino.

  • Är din insättningsgräns på 1000 kronor för din valda tidsperiod och du sätter in 500 kronor på Unibet har du totalt 500 kronor kvar att sätta in på de övriga sajterna.
  • Har du en insättningsgräns för ditt konto hos Unibet men inte för ett eller flera av dina andra konton, kommer de fortsättningsvis räknas till samma gräns som alltså gäller totalt för samtliga dina konton.
  • Har du olika nivåer på insättningsgränser för konton hos oss kommer fortsättningsvis den lägsta av dem gälla totalt för samtliga konton.

Väljer du att sänka din insättningsgräns träder det i kraft inom några minuter. Väljer du däremot att höja din gräns kommer det att dröja 72 timmar innan det gäller, så att du har tid att ångra dig.

Svenska konton

Regleringen av den svenska spelmarknaden innebär bland annat att spelare som inte bor i Sverige inte får använda Storspelares svenska sajt.

Konton i Sverige måste använda sidan på svenska.